Μετά τις φήμες των τελευταίων ωρών που ήθελαν τον Σταμάτη Μαλέλη να είναι δυσαρεστημένος από τη διοίκηση του Star λόγω των αλλαγών που έγιναν μετά την έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου στο κανάλι, η αποχώρησή του επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

«Το Star – Νέα Τηλεόραση Α.Ε. ανακοινώνει ότι μετά από κοινή απόφαση, ολοκληρώνεται σήμερα η συνεργασία του με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη.Η εταιρία ευχαριστεί τον κ. Μαλέλη για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς» ανέφερε η ανακοίνωση του Star.

Τι δήλωσε ο ίδιος ο Σταμάτης Μαλέλης για το γεγονός:

Το tvshow επικοινώνησε με τον σύμβουλο για θέματα ενημέρωσης του Star, Σταμάτη Μαλέλη ο οποίος μετά από μια …λαλίστατη σιωπή απάντησε:

 «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα αυτή τη στιγμή» επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι υπάρχει πλέον θέμα στις σχέσεις του με το κανάλι. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, όταν ο ίδιος μετακόμιζε από το γραφείο του για να εγκατασταθεί ο Κώστας Τσακανίκας, στο tvshow σας είχαμε ενημερώσει ότι και η Σχολή του Σταμάτη Μαλέλη, που λειτουργούσε μέσα στις εγκαταστάσεις του Star μετακομίζει σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ακούγονται μέσα στο Star ο Σταμάτης Μαλέλης έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΣKAI καθώς το κανάλι του Φαλήρου τον ήθελε διακαώς μιας και τουλάχριστον δύο φορές,στο παρελθόν ο Σταμάτης Μαλέλης είχε δεχθεί πρόταση από το ΣΚΑΙ

Tέλος, αυτό που ακούγεται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό είναι ότι στο κανάλι μπαίνει ως μέτοχος και ο Βίκτωρας Ρέστης μ ένα ποσοστό σημαντικό, αλλά αυτή η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί

Το θέμα είναι ότι η παραίτηση Μαλέλη έρχεται να δρομολογήσει πλέον ένα ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό που τον τελευταίο καιρό προσπαθεί ν αλλάξει προφιλ αλλά και να συμμαζέψει τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ικανότατοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι μη αντέχοντας άλλο την πίεση και τις εντάσεις που δημιουργούνταν καθημερινά, επέλεξαν την εθελουσία.

Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει με την «ομάδα Μαλέλη» τους έμπιστους συνεργάτες του που στήριζαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια το δελτίο ειδήσεων του Star. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι θ ακολουθήσουν τον Σταμάτη Μαλέλη στο νέο του κανάλι.

tvshow.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook