Το θάνατο τριών γυναικών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε κατάσταση αποσύνθεσης το Σαββατοκύριακο, ερευνα η αστυνομία στο Ανατολικό Κλίβελαντ του Οχάιο, στις ΗΠΑ.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες και οι αρχές εκτιμούν ότι οι γυναίκες σκοτώθηκαν κατά τις τελευταίες 10 ημέρες.

«Έχουμε να κάνουμε με ένα άρρωστο άτομο και πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα θύματα», δήλωσε ο δήμαρχος του ανατολικού Κλίβελαντ, Γκάρι Νόρτον αποκαλώντας τις δολοφονίες των τριών γυναικών «άθλια πράξη». Ο δήμαρχος πιστεύει ότι ο δράστης έχει επηρεαστεί από τον κατά συρροήν δολοφόνο που το 2011 σκότωσε 11 γυναίκες στο Κλίβελαντ και τώρα είναι έγκλειστος και καταδικασμένος σε θάνατο σε φυλακή του Οχάιο .

Το πρώτο από τα πτώματα, γυναίκας αφροαμερικανικής καταγωγής, βρέθηκε κάτω από ένα υπόστεγο, το δεύτερο σε κοντινή απόσταση και το τρίτο στο υπόγειο ενός ακατοίκητου σπιτιού. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά περιοχές στο ανατολικό Κλίβελαντ με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων για τον πιθανό εντοπισμό και άλλων θυμάτων

Ένας άντρας, σημειώνει το ΑΜΠΕ, είναι υπό κράτηση σε σχέση με τους φόνους αλλά η αστυνομία δεν του έχει απαγγείλει κατηγορίες. Ο ύποπτος είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού το 2001.

Το Ανατολικό Κλίβελαντ είναι σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το Κλίβελαντ και έχει πληθυσμό 18.000 κατοίκους.

newsbeast.gr