Όπως αναμενόταν, μετά την ενημέρωση από πλευράς Α.Ο. Χανιά για απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον ποδοσφαιριστή, ο Γκαστόν Γκονζάλες θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Επισκοπής.
Η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αργεντινού μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο.
Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Gonzalez Gaston. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο 1 χρόνο».

\”Ο Γκαστόν Γκονζάλες έχει γεννηθεί στις 23 Φεβρουαρίου του 1988 στην Aργεντινή και έχει ισπανικό διαβατήριο. Πριν έρθει στην χώρα μας αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Πλατένσε και το 2011 ήρθε στην Κρήτη και τον Πλατανιά. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 γκολ με τους Χανιώτες στην Super League.

 

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μίλησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφή στου στο aoepiskopis.gr: «Είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην Επισκοπή. Ήρθα σε μια οικογένεια, για την οποία όποιον και αν ρώτησα μου είπε τα καλύτερα λόγια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά την νέα σεζόν, να βοηθήσω εγώ την ομάδα και η ομάδα εμένα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ το διοίκηση και τους προπονητές μου».\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook