Ο Πανακρωτηριακός ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα στην ομάδα του Ακρωτηρίου τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται ο πολύπειρος Μάνος Καλαμπακάκης, που έχει αναλάβει και προπονητικά κάποια τμήματα της Ακαδημίας, ο Νίκος Ορνεράκης, που αποχωρίζεται μετά από πολλά χρόνια την Άμιλλα, αλλά και οι δυο νεαροί Βασίλης Παπαδάκης και Σταύρος Λάκκας.
Παράλληλα ο Πανακρωτηριακός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους προπονητές της Ακαδημίας και τον Γιώργο Αδαμόπουλο, που μετά από δέκα χρόνια προσφοράς αποτελεί παρελθόν και θα φοράει τη νέα περίοδο τη φανέλα της Παλαιόχωρας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: 

\”Το Δ.Σ. της Μοβιακ Πανακρωτηριακού Α.Ο. αισθάνεται  την ανάγκη να ευχαριστήσει  για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και το ήθος που επέδειξαν την χρονιά που μας πέρασε τους  Βαγγέλη Ανδρεαδάκη, Κυριάκο Κουτσουπάκη σαν προπονητές και  τον Γιώργο Ντενεκετζή για τον πολυσύνθετο ρόλο  που είχε στην ακαδημία και την  ομάδα γενικότερα, οι οποίοι συνεχίζουν μαζί μας ως προπονητές σε τμήματα της ακαδημίας μας. Επίσης, ευχαριστούμε τον Θοδωρή Καβακόπουλο και τον Γιάννη Μπριώτη και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά τους.\’\’
\”Το Δ.Σ. της Μοβιακ Πανακρωτηριακού Α.Ο.  οφείλει να ευχαριστήσει το Γιώργο Αδαμόπουλο για την 10ετή παρουσία του στην ομάδα μας. Ο Γιώργος φεύγει σαν φίλος, εξαντλώντας τις δυνατότητες μας σε σχέση με τη φιλοσοφία και το πλάνο της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσει τους στόχους του.\”

\”Το Δ.Σ. της Μοβιακ Πανακρωτηριακού Α.Ο. ανακοινώνει τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές Μάνο Καλαμπακάκη με θητεία στον Α.Ο.Χανιά, στην ΕΑΡ, κ.α. και  Νίκο Ορνεράκη από την Άμιλλα. Επίσης, την απόκτηση του νεαρού μέσου (γεν.1997)  Βασίλη Παπαδάκη από τον Π.Σ.Ν. Χανιών και την προώθηση του επίσης νεαρού (γεν.1996)  εξελίξιμου τερματοφύλακα Σταύρου Λάκκα από την Ε.Θ.Κ., τους οποίους και καλωσορίζει στην οικογένεια της ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακού Α.Ο.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook