Έγινε σήμερα από στελέχη του Δήμου Ηρακλείου η Διοικητική Παραλαβή από τον Ανάδοχο του έργου του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας που έχει κατασκευαστεί στη Τοπική Κοινότητα Δαφνών.

Η παραλαβή του Κτιρίου έγινε παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη , της Προέδρου των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Ελένης Κόκορη και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δαφνών κ. Βασίλη Πετρογιάννη.

Γ. Kουράκης: Θα καλύψουμε το σύνολο των αναγκών

«Παραλάβαμε σήμερα μετά την ολοκλήρωσή του, δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ένα Υπερσύγχρονο Βιοκλιματικό Βρεφονηπιακό Σταθμό για να τον αποδώσουμε στην Κοινωνία της ευρύτερης περιοχής των Δαφνών.

«Πρόκειται, συνέχισε ο Δήμαρχος, για μια πολύ σημαντική Υποδομή υψηλής ποιότητας που θα εξυπηρετεί τις οικογένειες και θα φιλοξενεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο βρέφη και νήπια.

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής, επεσήμανε ο κ. Κουράκης, είναι και παραμένει η εξασφάλιση των αναγκαίων Κοινωνικών Υποδομών , για την πλήρη κάλυψη σε Σύγχρονους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς των αναγκών όλων των Δημοτών σε αυτόν τον τομέα, που είναι εξαιρετικά σημαντικός για τους γονείς, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία».