Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, εκπρόσωποι του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου Μ. Χρυσός, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μ. Δαμουλάκης, ο Υπολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Β. Βερυκοκίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών για την Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ.) Γ. Λιονάκης και η ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη κ. Ελ. Ινιωτάκη, συζήτησαν για την εκδήλωση «Ένα LIVE για τους φίλους που σώθηκαν».

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013, στις 21:30, στο κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις», με διοργανωτή τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και υποστηρικτή το δήμο Ηρακλείου.

Βασικός στόχος της δράσης, είναι να προβληθούν τα θετικά στοιχεία της συνετής οδήγησης, αλλά και να βραβευτούν από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου οι φορείς που εμπλέκονται στα τροχαία ατυχήματα. Στη συναυλία θα πάρουν μέρος αφιλοκερδώς τα συγκροτήματα «Ήχοι Ίριδας», «Άλλη Μπάντα», «Σχήμα Οξύμωρον», «Lunar Sea», «Wrong Way» και «Why Not The Band», ενώ θα παρουσιαστούν μαρτυρίες ανθρώπων που επέζησαν από τροχαία δυστυχήματα και video.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από χορηγίες και δωρεές, θα διατεθούν για να αγοραστούν κράνη μοτοσυκλέτας, τα οποία και θα μοιραστούν δωρεάν και με τυχαίο τρόπο σε μοτοσικλετιστές, μέσα από ένα «μπλόκο» διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook