Τελευταία ενημέρωση: 12:10μμ

Αστυνομικός αγόρασε… σχεδόν ένα κιλό χασίς στο Ρέθυμνο όχι βέβαια για χρήση αλλά για να αποκαλύψει τον προμηθευτή των ναρκωτικών.

Πρόκειται φυσικά για μια ακόμη επιτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης και οδήγησε στη σύλληψη ενός 54χροου άντρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Flashnews.gr οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη δράση του συλληφθέντα, του έκλεισαν ραντεβού σε υπαίθριο χώρο του Ρεθύμνου έχοντας προσυμφωνήσει να αγοράσουν περίπου ένα κιλό χασίς σε τιμή άνω των 2000 ευρώ.

O 54χρονος έφτασε στο σημείο του ραντεβού έχοντας μαζί του μικρότερη από την συμφωνηθεισα ποσότητα χασίς,  ενώ ο αστυνομικός  εμφανίστηκε ως πελάτης και πλήρωσε την ποσότητα των ναρκωτικών με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όταν ο δράστης πήρε τα χρήματα στα χέρια του, τότε μαζί με αυτά οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της επιχείρησης.

Στη συνέχεια ο 54χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες (23.07.2013) το βράδυ σε περιοχή του Ρέθυμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, 54χρονος ημεδαπός, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικός του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου, μετά από επικοινωνία με τον 54χρονο, κατάφερε την επίτευξη «συμφωνίας» για αγορά ενός (1) κιλού ακατέργαστης κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των δύο χιλιάδων διακοσίων (2.200) ευρώ, κανονίζοντας συνάντηση μαζί του.

Χθες (23.07.2013) το βράδυ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, σε περιοχή του Ρεθύμνου, ο 54χρονος παρέλαβε το ανωτέρω χρηματικό ποσό από τον αστυνομικό, ο οποίος προσποιείτο τον αγοραστή, προκειμένου του παραδώσει τη συμφωνηθείσα ποσότητα κάνναβης.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνελήφθη ο 54χρονος, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα οκτακόσια εξήντα (860) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
• Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και
• Το χρηματικό ποσό των είκοσι πέντε (25) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενενήντα (90) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα (24.07.2013) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook