Ένα μοναδικό τρόπο βρήκε μία διαφημιστική εταιρεία να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών, και ειδικά των κατοίκων του Τόκιο που είναι «βομβαρδισμένο» από διαφημίσεις: χρησιμοποιεί τους μηρούς γυναικών σαν διαφημιστικό χώρο.

Οι καταναλωτές στο Τόκιο θεωρούνται δυσπρόσιτοι λόγω του «βομβαρδίζονται» από διαφημίσεις που έχουν καταλάβει την πόλη: ταμπέλες νέον, οθόνες σε δημόσιους χώρους, αφίσες κλπ. Κι έτσι η εταιρεία WIT αποφάσισε να βάλει τις διαφημίσεις της σε ένα μέρος όπου οι άνδρας θα κοιτάξουν με ευχαρίστηση…

«Είναι το τέλειο μέρος να βάλεις μία διαφήμιση, οι άνδρες θέλουν να τη δουν και τις γυναίκες δεν τις πειράζει να τις δείχνουν», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Φαίνεται πως η πρόταση της εταιρείας βρήκε αποδοχή στις Γιαπωνέζες καθώς ήδη περισσότερες από 3.000 γυναίκες έχουν υπογράψει για να συμμετάσχουν στις καμπάνιες, με προσωρινά τατουάζ προϊόντων ή λογοτύπων εταιρειών.

«Δεν θα το έκαναν αν μου ζητούσαν να βάλω τη διαφήμιση στην κοιλιά μου ή σε άλλα σημεία του σώματος, θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ. Αλλά για τους μηρούς δεν έχω πρόβλημα», δήλωσε μία από τις κοπέλες-διαφημίσεις.

Για να συμμετάσχουν οι γυναίκες θα πρέπει να είναι άνω των 18 και να έχουν τουλάχιστον 20 φίλους στα κοινωνικά δίκτυα, όπως επισημαίνει η Daily Mail. Μπορούν να φορούν ό,τι θέλουν αλλά η WIT προτείνει να φορούν κοντές φούστες και ψηλές κάλτσες ούτως ώστε να τραβούν την προσοχή.

Οι συμμετέχουσες βγάζουν 75 ευρώ την ημέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook