Οι Ελβετοί διοργανωτές χάρισαν στον βασιλιά μια αγελάδα, που ακούει στο όνομα Ντεζιρέ, στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης την Τρίτη (23/7)!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, καθώς και το 2003 τού έκαναν το ίδιο δώρο για την κατάκτηση του πρώτου Γουίμπλεντον.

Η Τζουλιέτ έμεινε σε μια φάρμα στο Γκστάαντ και μάλιστα έκανε και… μωράκι, το οποίο ο Ρότζερ ονόμασε Εντελβάις.

Όταν στο Αυστραλιανό Όπεν ρωτήθηκε για την Τζουλιέτ, ο 32χρονος Ελβετός… αποκάλυψε ότι η αγελάδα δεν είναι πια στη ζωή…

\”Σίγουρα δεν θα μείνει στην αίθουσα των τροπαίων μου\”, είπε ο Φέντερερ παραλαμβάνοντας το δώρο του. \”Θα βρούμε , όμως, μια καλή λύση, χρειάζεται ένα ωραίο μέρος και αρκετό φαγητό. Πρέπει να βρω ένα γκαράζ για αγελάδες και δεν έχω ιδέα πώς είναι!\”.

Ο κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων ανέβασε και φωτογραφία στο twitter με το εξής σχόλιο: \”Η Ντεζιρέ, η νέα φίλη μου, φαινόταν πολύ ντροπαλή στην αρχή και ομολογώ ότι και εγώ ήμουν!\”. Σίγουρα απόλυτα ικανοποιημένες, πάντως, θα είναι οι δίδυμες κορούλες του, η Σαρλίν Ρίβα και η Μάιλα Ρόουζ, που χθες συμπλήρωσαν τέσσερα χρόνια ζωής! Ο Ρότζερ, τέλος, προσπάθησε να μάθει και πώς γίνεται το πέταγμα της σημαίας, μια παραδοσιακή δραστηριότητα στις Ελβετικές Άλπεις.

Ο Φέντερερ επέστρεψε στο όπεν του Γκστάαντ μετά από εννέα χρόνια και αντιμετωπίζει αύριο (25/7) για τον δεύτερο γύρο τον Γερμανό Ντάνιελ Μπραντς. Στο μεταξύ, οι διοργανωτές του τουρνουά στο Μπρισμπέιν (29/12-5/1) ανακοίνωσαν ότι ο Νο.5 τενίστας στον κόσμο θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν από την πόλη της Αυστραλίας.

\"\"

\"\"

\"\"

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook