Υπήρξε η μικρή γλυκιά αγαπημένη της Αμερικής, πριγκίπισσα της Disney, με δικά της σόου και σειρές στο μεγάλο, διεθνές τηλεοπτικό κανάλι της εταιρείας. Η Αμάντα Μπάινς, με μια υπέροχη φατσούλα, πολύ τσαχπινιά και νάζι, έγινε νωρίς σταρ, ενώ σήμερα, στα 27 της χρόνια, η προσωπική της περιουσία ανέρχεται σε 7 εκατομμύρια. δολάρια.

Η ισορροπία, όπως σε πολλά παιδιά – θαύματα, χάθηκε νωρίς, όπως η αθωότητα, η παιδικότητα, η ανεμελιά τους. Η Αμάντα πρωταγωνίστησε σε μια σειρά σκανδαλών, με συλλήψεις για ναρκωτικά, εξώσεις γιατί κάπνιζε μαριχουάνα ακόμα και στις σκάλες, στους κοινοχρήστους χώρους, στο ασανσέρ, προσπάθεια εισβολής σε οίκο ευγηρίας, φωτογραφίες στο tweeter να ξυρίζει το μισό της κεφάλι και αναρτήσεις – πρόσκληση, όπως ότι ο αγαπημένος της προσπαθεί «να δολοφονήσει το αιδ@@ο της», εμφανίσεις στον κόσμο με πλαστικές περούκες πολύχρωμες.

Τελικά, πρόσφατα, οδηγήθηκε για υποχρεωτική ψυχολογική αξιολόγηση ύστερα από την σύλληψή της για εμπρησμό στο γκαράζ μιας ηλικιωμένης στο Thousand Oaks, στην γειτονιά που μένει και η ίδια.

Σε έξαλλη κατάσταση είχε πάρει ένα μπιτόνι βενζίνης και προσπαθούσε να κάψει την άσφαλτο μπροστά από το σπίτι τη ηλικιωμένης, περίελουσε το δικό της σκυλί με την βενζίνη και πηρέ και η ίδια φωτιά, με το παντελόνι της να είναι γεμάτο φλόγες. Οι αστυνομικοί που την βρήκαν σε κακή κατάσταση, αφού έσβησαν την φωτιά που είχε πάρει η ίδια και την βοήθησαν, την οδήγησαν σε κοντινό ψυχιατρείο, μιας και ήταν εκτός έλεγχου, ανίκανη για κάθε επικοινωνία. Το σκυλάκι της, σώθηκε από τους αστυνομικούς, επίσης, τελευταία στιγμή!

Να τα χεις όλα και να περισσεύεις παντού…

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook