Συνελήφθη, σήμερα τα μεσάνυχτα, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 29χρονος Έλληνας, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα ο 29χρονος κατά την επίσκεψη του στα κρατητήρια παρέδωσε σε κρατούμενο ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δεκαπέντε (15) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
 
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών

Εξάλλου οι αρχές προχώρησαν και σε άλλες συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών και ειδικά κάνναβης. Τα μεσάνυκτα, σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς συνελήφθη, 39χρονος κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου,  συνελήφθησαν δύο Ηρακλειώτες, ηλικίας 19 και 20 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο αποτελούμενο από κάνναβη και μικροποσότητα κάνναβης.

Χθες σημειώθηκε νέα σύλληψη επίσης για κάνναβη στο Ηράκλειο.Αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, έπιασαν 29χρονος για κατοχή κάνναβης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook