Στους Διασυλλογικούς αγώνες \”Βατικιώτικα 2013\” θα λάβει μέρος την Κυριακή (28/07) η ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Τους αγώνες διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Βοιών στη Νεάπολη Λακωνίας.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Νέα αποστολή περιμένει την ομάδα Κάνοε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία την Κυριακή 28 Ιουλίου θα λάβει μέρος στα \”Βατικιώτικα 2013\”. Πρόκειται για Διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Βοιών στην Νεάπολη Λακωνίας.
Για το Ν.Ο. Χανίων οι αγώνες αποτελούν μία ακόμα προετοιμασία για τους μικρότερους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε λίγο καιρό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης. Η αναφορά γίνεται για τους Αντώνη και Παναγιώτη Μαρκαντωνάκη και ton Γιάννη Αντωνίου.
Όσον αφορά την υπόλοιπη αποστολή πρόκειται για τις Ζωή Δημητρουλάκη, Ευαγγελία Σηφάκη, Κλεάνθη Σηφάκη, Αντωνία Ζουλάκη και Αντωνία Μπερτσουλάκη, αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Σπριντ και κατέκτησαν πρώτες, δεύτερες και τρίτες πανελλήνιες νίκες.
Να σημειωθεί ότι οι αγώνες γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει ο τοπικός Όμιλος Βοιών για την ανάπτυξη του Κάνοε Καγιάκ.
Συνοδός της Χανιώτικης ομάδας θα είναι ο προπονητής της, Μανόλης Αγγελάκης.
Αρωγός του Τμήματος Κάνοε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ. ο Επίσημος Χορηγός του, ANEK LINES.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook