Χωρίς άλλα προβλήματα, πέραν του γνωστού με τον Ναζλίδη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Καρπενήσι ο Πλατανιάς.

Η ομάδα των Χανίων επιστρέφει στη βάση της για το τελικό στάδιο προετοιμασίας της, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (29/07).

Το σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης πριν μπουν στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η επίσημη ενημέρωση:

"Με απογευματινή προπόνηση (7 μ.μ.), στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, η οποία ολοκλήρωσε, χωρίς προβλήματα, σήμερα το πρωί στο Καρπενήσι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και εν συνεχεία αναχώρησε οδικώς με προορισμό την Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες ο Θωμάς Ναζλίδης.


Πλέον, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, η προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, στις 17 Αυγούστου, με τον Πλατανιά Χανίων να αντιμετωπίζει, ως γνωστόν, την ομάδα της Βέροιας, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων."Λευτέρης Αντωνακάκης