Με τον Γκαλέτι να επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στο γήπεδο αγωνιζόμενος (έστω και σε επίσημο φιλικό), ο ΟΦΗ έδωσε ένα ακόμα δυνατό τεστ στην Ολλανδία με την Ντε Χανγκ.

Οι κρητικοί έχοντας τον Γκαλέτι αρχηγό και ηγέτη στο γήπεδο στα πρώτα 55 λεπτά, στάθηκαν καλύτερα από τους σαφώς πιο έτοιμους Ολλανδούς και ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, μετά από μια περιπετειώδη φάση.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, έκανε ξανά τις δοκιμές του, κάποιες του βγήκαν και κάποιες όχι. Εκτός του Γκαλέτι, πολύ θετική εμφάνιση έκανε ο Σήφης Δασκαλάκης που δείχνει πλέον να έχει προβάδισμα για τη θέση του βασικού κάτω από τα γκολπόστ.

Γενικά η εικόνα του ΟΦΗ προβλημάτισε κυρίως στη μεσαία γραμμή, αλλά και στην επιθετική αφλογιστία.

Ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, όπως στο 16’ όταν από εξαιρετική ασιστ του Γκαλέτι, ο Όγιος μόνος με τον αντίπαλο πορτιέρο, έχασε την ισορροπία του και δεν μπόρεσε να πλασάρει.

Στο 35’ απείλησε με μακρινό σουτ ο Κάλαϊτζιτς ενώ στο 42’ από σέντρα του Μονιάκη, ο Παπάζογλου έκανε το πλασέ για να διώξει ο αντίπαλος τερματοφύλακας με τα πόδια.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ΣΤΟ 74’ όταν από προσπάθεια και πάσα του Παπάζογλου, ο Κουτσινικούλης έκανε το πλασέ για να φύγει η μπάλα μόλις άουτ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 77’ όταν αρχικά το σουτ του Γκουρίγιε βρήκε το δοκάρι, ακολούθησαν νέα σουτ που εξουδετέρωσε ο Στάθης και ο Δασκαλάκης, αλλά με την 4η προσπάθεια ο Βαν Χάρεν σημείωσε το 1-0.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Μονιάκης (75’ Μιλιάζες), Σβαστίγια, Τριποτσέρης, Μακρής (67’ Βερόν), Κάλαϊτζιτς, Όγιος (80’ Ροβίθης), Φραγκουλάκης, Γκαλέτι (53’ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook