Ο Α.Ο. Κεραμειά εντυπωσίασε στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές.
Πέρσι ο ΑΟΚ είχε κάνει την αρχή με το Χρήστο Μπουρμπάκη και φέτος είπε να δώσει… συνέχεια με τους Νίκο Τσεσμελή, Γιώργο Καβρουλάκη και Λεόντιο Μεζαρτζόπουλο.
Η διοίκηση της ομάδας δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού ολοκλήρωσε τα \”μπαμ\” με την απόκτηση του Άκη Χαλκιαδάκη από τη νταμπλούχο Χανίων Ιωνία 2000 και του Γιώργου Μανωλεδάκη από τον δευτεραθλητή Ίκαρο Μουρνιών.
Από εκεί και πέρα αποκτήθηκε ακόμα ο Ανδρέας Τσαγκαράκης από τον Κρ. Αστέρα και ο Γιώργος Τσινιαράκης και επανήλθαν στη δράση για λογαριασμό των Κεραμειών οι Δημήτρης Παπαδημητρίου και Δημήτρης Κλεισιάρης.
Η τριάδα των τερματοφυλάκων έκλεισε με την απόκτηση των Κώστα Νιαουνάκη (από Ίκαρο Μουρνιών), Νίκο Σφακιωτάκη (από ΑΕΚ Χανίων) και Νίκο Σκαμνάκη (από Δόξα Παχιανών).
Τη Δευτέρα (29/07) το απόγευμα η διοίκηση του ΑΟΚ επέλεξε τον τόπο καταγωγής της ομάδας για να κάνει την παρουσίαση για τη σεζόν 2013-2014. Σε μια όμορφη εκδήλωση στον Άγιο Γεώργιο στο Κατωχώρι ο πρόεδρος Γιώργος Μπουρμπάκης μαζί με τον αντιπρόεδρο Πέτρο Χατζησταύρο παρουσίασαν τους ποδοσφαιριστές στους παρευρισκόμενους. 
Δείτε το σχετικό βίντεο από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και τύπου της ομάδας Παντελή Γιαΐτση

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook