Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η χοροεσπερίδα του Ιδομενέα, που διεξηχθη την Κυριακή (28/07) στην πλατεία του Γαλατά.

Η ιστορική ομάδα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή την προσέλευση του κόσμου.

Αναλυτικά:

\”Με το πέρας της ετήσιας χοροεσπερίδας του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Γαλατά, «Ιδομενέας», που διεξήχθη την Κυριακή 28 Ιουλίου στη πλατεία του Γαλατά, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον απέραντο κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση του κόσμου, κάτι το οποίο μας συγκίνησε ιδιαίτερα και μας έδωσε δύναμη και αισιοδοξία για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Για αυτό τον λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον καθένα που συνέβαλε με τον τρόπο του στην διεξαγωγή αυτής της χοροεσπερίδας. Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους κατοίκους του Γαλατά για την σημαντική στήριξη που μας προσφέρουν σε κάθε κίνηση του ποδοσφαιρικού μας συλλόγου καθώς και τους καταστηματάρχες και τα τριγύρω καφενεία του Γαλατά για την συμμετοχή τους και την αδιαλειπτη ανοχή τους εκείνη την βραδιά παρ’όλη την πολύωρη διατάραξη της ησυχίας τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον χορευτικό όμιλο «Μετερίζη» για την δυναμική τους παρουσία και το εκπληκτικό συγκρότημα «Τα Περουλάκια» που αβίαστα μας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την μεγάλη τους στήριξη και να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο που δεν περιμέναμε και μας βρήκε λίγο απροετοίμαστους λόγω του απροσδόκητου αριθμού ατόμων, υποσχόμενοι ότι από του χρόνου θα είμαστε πιο συντονισμένοι και πιο προετοιμασμένοι.

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Ιγνάτιος Πούλαρης\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook