Την ανησυχία του για τον τραυματισμό του Νταβίντ Τόρες εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Κισσαμικό ο Νίκος Ουσταμπασίδης.
Ο συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά δήλωσε σχετικά με τη φιλική αναμέτρηση τα εξής: «Για μας δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Το άσχημο ήταν ότι είχαμε ένα τραυματισμό. Θα δούμε το βαθμό τραυματισμού, αυτό όμως ήταν το πιο ανησυχητικό. Από εκεί και πέρα ο στόχος είναι να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για να φανούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος».
Για το πως κύλησε η προετοιμασία στο Καρπενήσι: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Το ζητούμενο σε αυτή την περίοδο είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Δεν είχαμε έως τώρα, δυστυχώς όμως σήμερα υπήρξε ένας τραυματισμός. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία. Υπάρχουν άλλες τρεις εβδομάδες με απώτερο σκοπό να φανούμε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα».
Για το αν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τον τραυματισμό του Τόρες: «Το θέμα του Τόρες είναι κάτι που προέκυψε σήμερα. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται 1-2 παίκτες ακόμα και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να τους πάρουμε ώστε να είναι κι αυτοί κοντά μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».
Για το αν αποκτηθεί ο Χατζιησαΐας: «Παίκτες είναι αυτοί που ήταν σήμερα στην ομάδα»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook