Μία δύσκολη χρονιά για το Τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη, ετήσια γιορτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/7) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Το κλου της εκδήλωσης ήταν σίγουρα τα παιδιά που συγκροτούν το τμήμα εκμάθησης πόλο και τα οποία προέβησαν σε επίδειξη των κολυμβητικών τους ικανοτήτων, όπως τις απέκτησαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Φυσικά, στη γιορτή συμμετείχαν και τα μεγαλύτερα παιδιά, οι αθλητές και αθλήτριες που στελεχώνουν τις αγωνιστικές ομάδες από τη μικρότερη (Προμίνι) έως τη Νέων Ανδρών.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της εφηβικής και της παιδικής ομάδας, Γιάννης Ζαγουράκης επεσήμανε πως «ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες διότι δεν είχαμε το χώρο να δουλέψουμε λόγω του ότι η 50άρα πισίνα ήταν κλειστή. Προσπαθήσαμε ωστόσο να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να φέρουμε σε πέρας τη χρονιά. Πιστεύω ότι έως ένα βαθμό το μπορέσαμε αλλά όχι τόσο όσο θα θέλαμε ως Ναυτικός Όμιλος Χανίων».

Ενώ, από την πλευρά του, ένας εκ των πολιστών της εφηβικής ομάδας αλλά και με συμμετοχές στην ανδρική, ο Αργύρης Κοκονάς, είπε: «Πραγματοποιούμε τη γιορτή μας για να περάσουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε. Φέτος δεν τα πήγαμε καλά… Γενικά είμαστε μια ωραία ομάδα. Έχουμε ωραίο κλίμα και είμαστε μια χαρά, απλά, όπως και πέρσι, δεν περάσαμε στην τελική φάση. Χάσαμε τον πρώτο αγώνα που ήταν ο πιο κρίσιμος και ακολούθως και τον δεύτερο κι έτσι δεν μπορέσαμε να περάσουμε. Καταφέραμε βέβαια να πάρουμε στη συνέχεια τρεις νίκες, όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Σίγουρα ευθύνη φέρει ότι δεν είχαμε στην αρχή της χρονιάς την πισίνα. Δεν μπορούσαμε να κολυμπάμε σε κανονικό τερέν για να έχουμε περισσότερη εξοικείωση και γενικά πολλά παιδιά από την ομάδα μας είχαν ρίξει το βάρος τους κυρίως στα μαθήματα άρα δεν προπονούμασταν όσο χρειαζόταν για να πάμε πιο καλά. Ελπίζω ότι του χρόνου, το πόλο θα έχει μεγαλύτερες επιτυχίες».

Να σημειωθεί ότι πάρα πολλοί αθλητές ήταν ντυμένοι με στολές που παρέπεμπαν σε… απόκριες, κάνοντας έτσι πράξη την επιθυμία του προπονητή τους να ντυθούν όπως ήθελαν για να εορταστεί ακόμα πιο έντονα η φετινή εκδήλωση.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ΑΝΕΚ LINES που αποτελεί τον αρωγό του Τμήματος και εδώ και πάρα πολλά χρόνια στηρίζει ανελλιπώς το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Super Markets ΙΝ.ΚΑ. για την υλική και ηθική τους στήριξη.

Ο Ν.Ο.Χ. ευχαριστεί ακόμα την εταιρία ΒΙΟΧΥΜ για το κέρασμα που προσέφερε στην εκδήλωση, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων υδατοσφαίρισης και όλους τους γονείς που είναι δίπλα στο Τμήμα αλλά και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή των θεμάτων του Ομίλου και τη στήριξή τους στο πόλο.

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook