Μία σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Α.Ο. Χανιά, με σκοπό την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων.
Η ΠΑΕ των Χανίων ανακοίνωσε την απόφασή της να διαθέσει μέσω της Ε.Π.Σ. Χανίων, μέρος των διαφημιστικών εσόδων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.
Αναλυτικά:
\”Μετά από απόφαση του Δ.Σ. η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θα διαθέσει μέσω της ΕΠΣΧ, μέρος των διαφημιστικών εσόδων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του τόπου μας.

Πιστεύουμε ότι ακόμη και ως επαγγελματική ομάδα ο ΑΟΧ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Χανιώτικου ποδοσφαίρου και πρέπει να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο, στην ενίσχυση της προσπάθειας της ΕΠΣΧ για την ανάπτυξη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Έτσι με ρήτρα που περιλαμβάνεται στην νέα εμπορική και διαφημιστική πολιτική της ΠΑΕ ΑΟΧ οι διαφημιζόμενοι και η ΠΑΕ θα εκχωρούν ποσοστό του συμφωνηθέντος τιμήματος υπέρ της ενίσχυσης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Χανίων.

Αυτό αποτελεί ένα πρώτο δείγμα των δράσεων και των ενεργειών στις οποίες θα προχωρήσει η ΠΑΕ ΑΟΧ προκειμένου όχι μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα να επιτύχει νέους αγωνιστικούς στόχους , αλλά και να προαχθεί το Χανιώτικο ποδόσφαιρο σε κάθε επίπεδο.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook