Το Οut of the Blue Capsis Elite Resort βραβεύτηκε με το Πιστοποιητικό διάκρισης « Certificate of excellence 2013» της Tripadvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας στον κόσμο .

Αυτό το πιστοποιητικό, το οποίο επιβραβεύει την άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία, απονέμεται μόνο στις επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών στο TripAdvisor και που πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια, σε παγκόσμια κλίμακα.

Μόνο το 10 τοις εκατό των καταχωρισμένων επιχειρήσεων στο TripAdvisor με τις καλύτερες επιδόσεις λαμβάνουν αυτό το εντυπωσιακό βραβείο.

Η βράβευση στηρίζεται σε πληθώρα κριτηρίων όπως η τοποθεσία του ξενοδοχείου, η ποιότητα διαμονής, η φροντίδα των επισκεπτών και η έγκαιρη ικανοποίηση όλων των αναγκών τους.

Η διάκριση του Οut of the Blue Capsis Elite Resort ως η καλύτερη επιλογή διαμονής συμβάλλει στην συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται από τοπικές επιχειρήσεις και φορείς για την ανάδειξη της Κρήτης ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα σχόλια των επισκεπτών, εκτός από την αναγνώριση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του ξενοδοχείου, υπάρχουν επίσης αρκετές αναφορές για τις ομορφιές της Κρήτης και τη φιλοξενία των ανθρώπων της.

\"\"

Το Πιστοποιητικό διάκρισης « Certificate of excellence 2013» έρχεται να προστεθεί στη συνεχή βράβευση του Οut of the Blue Capsis Elite Resort καταλαμβάνοντας όμως μια ξεχωριστή θέση αφού προέρχεται από τους επισκέπτες του – το σημαντικότερο και αυστηρότερο κριτή όλων όσων δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία.

\"\"

Γενικές πληροφορίες
Out of the Blue Capsis Elite Resort

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue Capsis Elite Resort βρίσκεται στην Αγία Πελαγία, στην Κρήτη. Αποτελείται από 5 ξενοδοχεία- γειτονιές, διαφορετικού χαρακτήρα και διακόσμησης, από οικογενειακά bungalows έως βίλλες και μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα.

Είναι περιτριγυρισμένο από θάλασσα και βρίσκεται μόλις 25 λεπτά από την πόλη και το Διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Λόγω της στρατηγικής θέσης του στο κέντρο του νησιού, έχει πολύ εύκολη πρόσβαση σε όλους του πολιτιστικούς χώρους και στα αρχαιολογικά μνημεία του νησιού.

\"\"
Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου βρίσκεται μεταξύ άλλων το Μινωικό Πάρκο για τα παιδιά και το Euphoria Capsis Rejuvenating Spa όπου προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας.

▪ Το Out of the Blue Capsis Elite Resort απέσπασε το Star Diamond Award το 2008 ενώ από την 1η Ιανουαρίου του 2013 τα τμήματα Oh!All Suite Hotel και Divine Thalassa Neighborhood του Out of the Blue Capsis Elite Resort, κατέκτησαν την διεθνούς φήμης πιστοποίηση “Preferred Boutique Hotels”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook