Άρθρο δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr για τις περιπέτειες του Πάουλ Ροντσχάιμερ, δημοσιογράφου της Bild, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με εντολή από τα αφεντικά του: «Βρες έναν Έλληνα εφοπλιστή που να πίνει σαμπάνιες και να καυχιέται ότι δεν πληρώνει φόρους».

Ο νεαρός 28 χρόνος δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων συμβάντων και αφού “έφαγε πόρτα” από δύο Έλληνες εφοπλιστές που αρνήθηκαν να του μιλήσουν και μάλιστα ο ένας τον έστησε 3 φορές, αποφάσισε να πάρει για μία ακόμα φορά συνέντευξη από τον Αντ. Ρέμο.

Έτσι, αρνούμενος να παραδεχτεί το γεγονός ότι δεν πέτυχε το στόχο του, αποφάσισε να ρίξει την κακία του σε έναν Κρητικό που όπως αναφέρει στο δημοσίευμα του με τίτλο «Ο κόσμος λιμοκτονεί και οι πλούσιοι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους» αναφέρει χαρακτηριστικά μία στιγμή της συνέντευξης με τον Τραγουδιστή:

«Ένας δισεκατομμυριούχος από την Κρήτη πλησιάζει τον Ρέμο και τον αγκαλιάζει θερμά. Την ώρα που πολλοί Έλληνες λιμοκτονούν αυτοί οι πλούσιοι Έλληνες εξακολουθούν να μην πληρώνουν φόρους».

Προφανώς του το σφύριξε κανείς ότι είναι δισεκατομμυριούχος ο Κρητικός και συμπλήρωσε απο μόνος του ότι δεν πληρώνει φόρους, για να κλείσει το ντοκουμέντο του.

Γιαν. Ξ.