Με \”γεμάτο\” το ρόστερ φέτος ο Μινώταυρος στοχεύει ξανά στην κατάκτηση του τίτλου στην Α\’ Ε.Π.Σ. Χανίων.
Η ιστορική ομάδα των Μουρνιών ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία της τη Δευτέρα (05/08), με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού να προηγείται της πρώτης προπόνησης. 
Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος Γιώργος Βεργάκης, που τόνισε ότι η ομάδα έχει στόχο ξεκάθαρο το πρωτάθλημα, αλλά και τη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος που χαρακτηρίζει τόσα χρόνια τους \”πράσινους\”. 
Ο τεχνικός του Μινωταύρου Γιάννης Μαρκάκης σημείωσε από την πλευρά του ότι δεν είναι στόχος το πρωτάθλημα… αλλά η ομάδα μέσα από καλό ποδόσφαιρο να κερδίζει κάθε παιχνίδι! Ο έμπειρος προπονητής ευχαρίστησε τη διοίκηση για την ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση της ομάδας.

Ακόμα τόνισε ότι ο Μινώταυρος αποτελεί το μέλλον του Χανιώτη ποδοσφαιριστή, όχι με την έννοια ότι μπορεί να φτάσει τον Πλατανιά ή τον Α.Ο. Χανιά, αλλά ότι μπορεί να \”παράγει\” παίκτες που θα πλαισιώσουν αυτές τις ομάδες. Τέλος αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά και το ήθος του πρώην συνεργάτη του Γιάννη Λιουδάκη, που παρακολούθησε την προπόνηση αλλά συνεχίζει ως γυμναστής στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά, αλλά και του πρώην ποδοσφαιριστή Μιχάλη Βαρδάκη  που συνεχίζει στην Κισσαμικό – τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο αριστερό μπακ που έχει συνεργαστεί ποτέ.

Στην \”πρώτη\” το \”παρών\” έδωσαν τα νέα αποκτήματα Μαρκάκης, Μπασιαδάκης, Περδικάκης, Παπαδάκης, ο νεαρός Μανουσάκης από τους Νέους Μινωταύρου και ο Τρουλλινός, που επέστρεψε και θα έχει παράλληλα και το ρόλο του συνεργάτη του προπονητή. 
Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Δημούσης, Σύρμος, Μιχάκης και Καράκης αλλά και άλλα δύο αποκτήματα της ομάδας, ο Γκολέμης και ο Καγλατζής, που θα ενσωματωθούν αργότερα στην προετοιμασία.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook