Σε πρόγραμμα αποκατάστασης θα μπει από την Τετάρτη (07/08) για τον Κισσαμικό ο Τζιοβάνι Κιν, με σκοπό το προσεχές διάστημα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Κανονικά συμμετέχουν στις προπονήσεις οι Γιώργος Παραλίκης, Μιχάλης Καρβουνιάρης και Λευτέρης Βεστάκης, όπως και ο νεοαποκτηθείς Καρμίνε Τζιορτζιόνε. 
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Δημήτρης Παπακαστρήσιος.
Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:
\”Στην τέταρτη εβδομάδα της βρίσκεται η προετοιμασία του Κισσαμικού, η οποία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις.

Το πρωί της Τρίτης (06/08) η προπόνηση στον Ταυρωνίτη περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος δούλεψε πάνω σε παιχνίδια τακτικής με τους ποδοσφαιριστές.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχουν επιστρέψει πλέον οι Παραλίκης, Καρβουνιάρης και Βεστάκης, σε αντίθεση με τον Κιν, ο οποίος θα μπει σε πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του από την Τετάρτη (07/08). Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Παπακαστρήσιος, που αναμένεται να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς προπόνησης το επόμενο διάστημα.

Την Τετάρτη οι διπλές προπονήσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου. Το πρωί αποφασίστηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια των φιλικών παιχνιδιών και έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους. \”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook