Ένας 25χρονος Βρετανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός στην Ίμπιζα έπειτα από μία ξέφρενη νύχτα με πολύ αλκοόλ στο θέρετρο Σαν Αντόνιο, όπως γράφει η Daily Mail.

Ο Christopher Briggs βρέθηκε νεκρός από έναν φίλο του και πιστεύεται πως έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του ενώ βρισκόταν μόνος του στο δωμάτιό του.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο άτυχος Βρετανός, με φίλους του, όταν ένας νεαρός από την παρέα επέστρεψε και τον βρήκε να κείτεται στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του.

Ένας φίλος του είπε στην αστυνομία πως χωρίστηκαν το βράδυ ενώ βρίσκονταν σε πάρτι και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αλλά όχι ναρκωτικά, όπως είπε.

«Δεν υπήρχαν σημάδια βίας στο σώμα του, εκτός από ένα τραύμα στο κεφάλι που πιστεύεται πως προκλήθηκε από πτώση», ανέφερε πηγή που γνωρίζει τα στοιχεία της έρευνας. «Φαίνεται να πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα».

Ο 25χρονος είναι ο δεύτερος Βρετανός που χάνει τη ζωή του στις Βαλεαρίδες Νήσους μέσα σε μία εβδομάδα καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα ο 19χρονος Thomas Ousby είχε βρει τραγικό θάνατο στη Μαγιόρκα, πέφτοντας από τον 9ο όροφο ξενοδοχείου.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook