Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Στέφανος Μαρτσάκης στον Πλατανιά, με τον Νταβίντ Τόρες να ακολουθεί για μία ακόμα ημέρα θεραπεία.
Η σχετική ανακοίνωση:

\”Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Στέφανος Μαρτσάκης, θεραπεία ακολούθησε και σήμερα ο Νταβίντ Τόρες.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, στις 7, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.\”

Σε λειτουργία το Official Store

Η επίσημη μπουτίκ του Πλατανιά είναι γεγονός, με την ΠΑΕ των Χανίων να ανακοινώνει την λειτουργία της από την Πέμπτη 8 Αυγούστου.
Αναλυτικά:
\”Ένας ακόμη σημαντικός στόχος επιτεύχθηκε! Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, αφουγκραζόμενη και την επιθυμία χιλιάδων φίλων της, ανακοινώνει, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ότι το Official Store του Πλατανιά Χανίων τίθεται σε λειτουργία από αύριο, Πέμπτη 8 Αυγούστου!

Στο Official Store οι φίλοι της ομάδας μπορούν να βρουν, σε μεγάλη ποικιλία, ποιοτικά αυθεντικά προϊόντα του Πλατανιά Χανίων.

Οι φίλοι του Πλατανιά Χανίων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν, πλέον, την ευκαιρία να επισκέπτονται έναν προσεγμένο χώρο, όπου θα μπορούν να προμηθεύονται οτιδήποτε έχει σχέση με την αγαπημένη τους ομάδα, ενισχύοντας -και με αυτόν τον τρόπο- την προσπάθεια που καταβάλλει η Διοίκησή της για την αξιοπρεπή και αποτελεσματική εκπροσώπηση του Χανιώτικου ποδοσφαίρου στη Super League.

Σημειώνεται ότι το Official Store βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Πλατανιά, απέναντι από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. και θα είναι ανοιχτό καθημερινά -και Σαββατοκύριακα- από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 τη νύχτα. Για περισσότερες πληροφορίες: 28210 60094.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook