Ένας ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τέσσερις χθες βράδυ στην περιοχή της πόλης Ντάλας στο Τέξας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος κατονομάστηκε από τις αρχές ως Έρμπι Μπάουζερ, συνελήφθη σε ένα προάστιο του Ντάλας όπου έχασαν τη ζωή τους τα δύο από τα θύματά του, δήλωσε η Μελίσα Φρανκ, μια υπαξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης του Ντεσότο.

Το φονικό –κατά την διάρκεια του οποίου ο Μπάουζερ φέρεται να πυροδότησε τουλάχιστον έναν εκρηκτικό μηχανισμό, πιθανόν χειροβομβίδα– ξεκίνησε σε ένα οίκημα στο Ντάλας και τερματίστηκε λίγο αργότερα σε ένα άλλο σπίτι, σε απόσταση 11 χλμ., στο Ντεσότο, δήλωσε η Φρανκ.

Τα θύματα δεν κατονομάστηκαν. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι ένα πρώην κορίτσι του δράστη.

Πέραν των τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους τραυματίστηκαν τέσσερις ακόμη, περιλαμβανομένων δύο αγοριών 11 και 13 ετών, σύμφωνα με την Φρανκ.

Δεν δόθηκαν πληροφορίες για το παρελθόν του Μπάουζερ, καθώς ακόμη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του, είπε η ίδια.newsbeast.gr