Απόψε στις 21:30, στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκης, έξι γνωστές και αγαπημένες μπάντες της πόλης του Ηρακλείου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς για τους «Φίλους που σώθηκαν από τροχαία δυστυχήματα».

Τα συγκροτήματα «Άλλη Μπάντα», «Ήχοι Ίριδας», «Σχήμα Οξύμωρον», «Lunar Sea» «Wrong Way» και «Why Not the Band» υπόσχονται να μας χαρίσουν 2 ώρες γεμάτες μουσική, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παράλληλα, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου θα βραβεύσει για το σημαντικότατο έργο τους, την Τροχαία Ηρακλείου, το Ε.Κ.Α.Β., την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα, την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου, καθώς και τους συλλόγους εθελοντών ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου, Ε.ΣΥ.ΠΡΩ.Τ.Α., ΠΡΟ.Τ.Α., ΤΡΟΧΟΠΡΟΛΗΨΗ και ΠΑΡΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΕΝΤΑ για τη συμβολή τους στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και υποστηρικτή τον δήμο Ηρακλείου.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από χορηγίες και δωρεές, θα διατεθούν για να αγοραστούν κράνη μοτοσυκλέτας, τα οποία και θα μοιραστούν δωρεάν και με τυχαίο τρόπο σε μοτοσικλετιστές, μέσα από ένα «μπλόκο» διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.