Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον παραδοσιακό σύλλογο \’\’ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ\’\’ και το Χορευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιθέας Δήμου Τανάγρας \’\’ΣΙΔΕΣ\’\’ διοργανώνουν η Περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων στη συνοικία της Νέας Χώρας και συγκεκριμένα στην περιοχή «Πευκάκια» (επί της οδού Μ. Μεταξάκη) την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 και ώρα 20.30 .

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή παραχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013, συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Χανίων από τον αντιδήμαρχο αρμόδιο σε θέματα Πολιτισμού, Δημήτρη Λειψάκη , τον Περιφερειακό σύμβουλο Τάσο Κουρουπάκη, τον Πρόεδρο του συλλόγου \’\’Σταυραετοι\’\’ Παντελή Δημοτάκη και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου \’\’Σιδες\’\’ Γιάννη Παπαγεωργίου .

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα \’\’Πευκάκια\’\’ της Νέας Χώρας στη γειτονιά του συλλόγου και για μία ακόμη χρονιά το πολιτιστικό αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί στην εν λόγω περιοχή» ανέφερε ο κος Κουρουπάκης.

Ο κος Λειψάκης κάλεσε το κόσμο να συμμετέχει στην εκδήλωση την Κυριακή και να διασκεδάσει , καθώς «ο Πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους και μας κάνει καλύτερους» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε .

«Ο Σύλλογος προσπαθεί να διατηρήσει τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας και το χορευτικό συγκρότημα \’\’ Σίδες\’\’ είναι το τρίτο κατά σειρά που καλούν οι \’\’Σταυραετοί\’\’» τόνισε ο κος Δημοτάκης.

Ο κος Παπαγεωργίου με τη σειρά του «ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα, το Δήμο Χανίων και τους \’\’Σταυραετούς\’\’ για την ευκαιρία που τους δίδεται να συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή και ανέφερε ότι ο σύλλογος τους στο διάστημα του ενός μόνο έτους που λειτουργεί έχει καταφέρει να πάρει το 1ο βραβείο σε Βαλκανικό Φεστιβάλ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook