Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, 25χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και δράσεων, για την παράνομη διεξαγωγή τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποίησαν ελέγχους, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι, η ανωτέρω 25χρονη ως υπεύθυνη ενός καταστήματος, είχε επιτρέψει την εγκατάσταση και λειτουργία εννέα (9) ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφοροι για την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου ΠΟΚΕΡ και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένας (1) φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, ο οποίος λειτουργούσε ως κεντρικός «server» και μέσω αυτού η 25χρονη ρύθμιζε, ανάλογα την λειτουργία των υπολογιστών, δυσχεραίνοντας παράλληλα την διενέργεια του ελέγχου.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εκατόν ογδόντα (180) ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Η συλληφθείσα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.