Εδώ υπάρχει μια πραγματική φιλία. Όχι δεν είναι τωρινή, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Είναι στη μέση η θύρα 4, το χρώμα που αντιπροσωπεύει, αν θέλετε και ο κόσμος που αντιπροσωπεύει τις δύο ομάδες. Ο απλός εργαζόμενος, ο μεροκαματιάρης, ομάδες του λαού και οι δύο.
Η ευχαριστήρια ανακοίνωση των δύο μεγάλων συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, Snakes 4 και Κρήτες \”Θ. Παπαδόπουλος\”, μαρτυρά και τη σχέση που υπάρχει σε Κρητικούς και Θεσσαλονικείς. 
Αναλυτικά 
«Τι κι αν μας χωρίζουν χιλιόμετρα . Τι και αν είμαστε και οι δυο στα άκρα της Ελλάδας. Η τρέλα για τα ασπρόμαυρα μας ενώνει και μας ένωσε για ακόμα μια φορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ που ανταποκρίθηκε άμεσα , στην πρόσκληση μας.
Ευχές από εμάς για έξοδο στο Champions League και υπόσχεση ανταπόδοσης όποιας βοήθειας μπορούμε.
Ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον απλό κόσμο που από το υστέρημα του κατάφερε να βάλει ακόμα μια φορά το λιθαράκι του στην προσπάθεια που γίνετε τόσο καιρό και παρά την οικονομική κρίση. Αν κάποια στιγμή όλοι εσείς καταλάβετε τον λόγο που επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς δεν βάζουν λεφτά στον ΟΦΗ τότε θα καταλάβετε τι γίνετε και από ποιους τα τελευταία χρόνια. 
Snakes4-Κρήτες «Θόδωρος Παπαδόπουλος»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook