Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας του δήμου Γόρτυνας και πλέον η μίνι ταλαιπωρία που υφίσταντο το τελευταίο διάστημα οι διερχόμενοι οδηγοί, έλαβε τέλος.

Ο δρόμος παραδόθηκε σε πλήρη κυκλοφοριακή σύνδεση, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούνται παρακαμπτήριοι οδοί και η διέλευση των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά. Το χαρμόσυνο γεγονός της ολοκλήρωσης των έργων σχολίασε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την υπομονή και την κατανόησηπου υπέδειξαν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, εν συνεχεία απένειμε τα εύσημα στην ανάδοχο εταιρεία του έργου που φρόντισε να ολοκληρώσει το έργο αρκετά νωρίτερα από τα ορισθέντα χρονοδιαγράμματα.

\”Ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής για την Αγία Βαρβάρα και κατ\’ επέκταση για το δήμο Γόρτυνας, μπήκε στην τελική του ευθεία με την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου κατά μήκος της Αγίας Βαρβάρας.

Η ολοκλήρωση των εργασιών στον κεντρικό δρόμο του οικισμού, θα απαλλάξει τους διερχόμενους οδηγούς μα και τους δημότες από το βραχνά της χρήσης των παρακαμπτήριων οδών. Πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στην ανάδοχο εταιρεία του έργου αλλά και στο προσωπικό της, που υπερέβαλλαν εαυτούς και φρόντισαν να ολοκληρώσουν τις εργασίες αρκετά νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.\” ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Σχοιναράκης.

Να σημειωθεί πως με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου και στους παράπλευρους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας, καθώς και της υλοποίησης του βιολογικού καθαρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook