Ωραίο καλοκαίρι βιώνουν ο Αντώνης Κανάκης και η Κλέλια Ρένεση, που μοιράζονται τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, στο θερινό καταφύγιο του παρουσιαστή.

Όπως αναφέρει η «Real News», ένα βίντεο κλιπ τους έφερε κοντά και τώρα οι δυο τους βιώνουν το πιο ερωτικό τους καλοκαίρι.

Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται στη Χαλκιδική σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού, όπως και ο Αντώνης Κανάκης.

Η ξανθιά ηθοποιός εμφανίζεται στο πολυσύχναστο beach bar του παρουσιαστή μόνο τις καθημερινές, αποφεύγοντας τους φωτογράφους που κατακλύζουν τον χώρο.

Πρόσωπο από το περιβάλλον τους αποκαλύπτει ότι η Κλέλια φιλοξενείται στο εξοχικό του Αντώνη στην περιοχή της Φούρκας.

Καθημερινά οι δυο τους φτάνουν στην παραλία του Πευκοχωρίου αργά το μεσημέρι και απολαμβάνουν την πεντακάθαρη θάλασσα, αλλά και ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Αναπόσπαστο μέλος της παρέας και το μικρό σκυλάκι της όμορφης ηθοποιού, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν η Κλέλια Ρένεση πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού που έγραψε ο παρουσιαστής. Το τραγούδι τιτλοφορείται «Οταν θα μπορέσεις» και τα φωνητικά έχει κάνει η Αννυ Μπέρκα.

Καθ' όλη τη διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων του βιντεοκλίπ, που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Αντώνης, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον.

Η αφορμή που τους δόθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και η μεγάλη αγάπη που τρέφει ο καθένας για τη δουλειά του, είχαν ως αποτέλεσμα να περνούν αρκετές ώρες μαζί και να μιλάνε για τα κοινά, όπως διαπίστωσαν, ενδιαφέροντά τους.

newpost.gr