Παραλίγο να κάνει χαρακίρι για ένα κομμάτι τυρί ένας 52χρονος Βέλγος στα Μάταλα Ηρακλείου ο οποίος αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι.

Ο 52χρονος Βέλγος προσπάθησε με το μαχαίρι να καθαρίσει ένα κομμάτι τυρί, όμως αυτο γλίστρησε με αποτέλεσμα το αιχμηρό αντικείμενο να καρφωθεί στην κοιλιακή του χώρα τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφριά.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι που έχουν αγοράσει στα Μάταλα.

Την ώρα του συμβάντος μαζί με τον 52χρονο βρίσκονταν και η γυναίκα του η οποία, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ήταν αυτή που τράβηξε το μαχαίρι από το σώμα του συζύγου της και στην συνέχεια τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Από εκεί με αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία ενημέρωθηκε αργά το ίδιο βράδυ από το Νοσοκομείο ότι περιθάλπτει Βέλγο ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος στην κολιά  και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή αν πίσω από αυτό κρύβεται κάτι άλλο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, και τα όσα έχει καταθέσει η σύζυγος του 52χρονου στις αρχές, ο αυτοτραυματισμός του Βέλγου φαίνεται ότι οφείλεται όντως σε ατύχημα.