Στο κτήμα του δεν φύτευε ντομάτες και άλλα λαχανικά αλλά προτίμησε "εναλλακτικές καλλιέργειες" ινδικής κάνναβης ενώ στο σπίτι του φύλαγε μεταξύ άλλων και όπλα.

Ο λόγος για έναν 47χρονο ο οποίος συνελήφθη το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες  από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, εντοπίστηκαν σε αγροτική τοποθεσία, εντός περιφραγμένου χώρου, ιδιοκτησίας του 47χρονου, δεκατέσσερα (14) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως δύο μέτρα.

Ακολούθησε έρευνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, στην οικία του συλληφθέντα καθώς και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Μία  κυνηγετική καραμπίνα,
• Ένα  δίκαννο,
• Σαράντα έξι  φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων και
• Δύο  γεμιστήρες πιστολιού

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.