Mε μια συναυλία σε …χρώματα ρέγκε το Θέατρο των Αγρών κλείνει τον καλοκαιρινό κύκλο των συναυλιών του και αποχαιρετά τους χιλιάδες φίλους του που και φέτος «ανηφόρισαν» στο Κυπαρίσσι.

Οι Tropical Storm φέρνουν, την Κυριακή 18 Αυγούστου, την …καταιγίδα τους στο Κυπαρίσσι σ ένα αποχαιρετιστήριο reggae party με ελεύθερη είσοδο που θα μείνει αξέχαστο.

Η ρέγκε για το Θέατρο των Αγρών, που φέτος έκλεισε δέκα χρόνια λειτουργίας, είναι η μουσική του καλοκαιριού και του αποχαιρετισμού μας.

Έναν αποχαιρετισμό που θέλουμε να ντύσουμε με τα πιο αισιόδοξα χρώματα για το χειμώνα που έρχεται. Η ρέγκε είναι η μουσική που έχει τη γεύση του σταφυλιού και του κρασιού.

Είναι η μουσική που δένει με μοναδικό τρόπο με τα αμπέλια και τον κάμπο του Κυπαρισσίου.

Η ρέγκε αποτελεί τη μόνη μουσική της περιφέρειας που κατόρθωσε να κατακτήσει τα (αμερικανικά και βρετανικά) κέντρα της μουσικής βιομηχανίας χωρίς ιδιαίτερες εκπτώσεις στη φόρμα της και να συνδιαλλαγεί με τις τάσεις της ποπ τις οποίες και επηρέασε.

Βρίσκεται δε στο παγκόσμιο προσκήνιο από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, χωρίς έκτοτε να μειωθεί η δυναμική της. Είναι μια μουσική παγκόσμια η οποία απλώς διαθέτει… ονομασία προέλευσης!

Και αυτή την παγκόσμια μουσική θα μεταφέρουν στη σκηνή του Θεάτρου των Αγρών την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Κυπαρίσσι οι Tropical Storm οι οποίοι αποτελούν αυθεντικούς εκφραστές μιας μουσικής που ο ρυθμός της σε ξεσηκώνει και περιέχει μέσα της τη δροσιά της Τζαμάικα.

Κυπαρίσσι και Τζαμάικα σε έναν απόλυτο συνδυασμό δροσιάς για έναν ρυθμό γήινο ο οποίος περιέχει το γοητευτικό στοιχείο της εξωτικότητας σε μια μουσική που έχει ενώσει στα βήματα της εκατομμύρια ανθρώπων σ ολόκληρο τον πλανήτη μας.

Οι Tropical Storm υπόσχονται μια πραγματική …τροπική καταιγίδα διασκέδασης ενώ το Θέατρο των Αγρών, που ετοιμάζεται πλέον για τον τρύγο των αμπελιών του, υπόσχεται έναν αποχαιρετισμό αντάξιο της επιτυχίας και της αποδοχής των φετινών συναυλιών του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook