Στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά πίστεψαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι στο 2-0 στάθηκε ο προπονητής της Βέροιας Γκόραν Στεβάνοβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του παρά τα προβλήματα που είχε η ομάδα του.
\”Σε έναν αγώνα που μπήκαν τέσσερα γκολ πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι βέβαια οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πιο ευχαριστημένοι που είδαν τόσα γκολ. Οι δυο ομάδες πιστεύω ότι είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα με κάρτες και παίξαμε και χωρίς 4-5 βασικούς. Έμεινα όμως ευχαριστημένος από όλες τις γραμμές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, δεχθήκαμε δυο γκολ από λάθη δικά μας. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα γινόμαστε καλύτεροι\”.
Αναφορικά για το αν είχαν όντως γαστρεντερίτιδα οι Ορέστες, Όστοϊτς και Μπάρμπα ή υπήρχε πρόβλημα με τα δελτία: \”Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προβλήματα\”.
Τέλος για το γεγονός ότι πίστεψε στην ανατροπή με τις αλλαγές που έκανε: \”Είχαμε απουσίες αλλά είχαμε διαβάσει τον Πλατανιά. Μου φάνηκε ότι οι παίκτες του Πλατανιά νόμιζαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι στο 2-0\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook