Άγρια την πάτησαν 5 πράκτορες ΟΠΑΠ στην Χαλκίδα από πολιτικό μηχανικό, ο οποίος τους χρωστάει γύρω στα 80.000 χωρίς τους νόμιμους τόκους που τρέχουν.

Ο νεαρός τζογαδόρος έπαιζε πάμε στοίχημα με τρεις αγώνες συνήθως, κόστος ανά δελτίο από 500 μέχρι 1000 ευρώ και για να τους κάνει να τον εμπιστευτούν, στην αρχή πλήρωνε κανονικά και μάλιστα με φιλοδώρημα..

Στην πένα ντυμένος και με χιλιάδες ευρώ στην τσέπη κατάφερνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και μετά από λίγο διάστημα, ζητούσε να παίζει τηλεφωνικά με ανοιχτό λογαριασμό.

Στην αρχή πλήρωνε αλλά μόλις έφευγε το χρέος, δεν σήκωνε το τηλέφωνο και πήγαινε να παίξει σε άλλο πρακτορείο ΟΠΑΠ χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο.

Τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξεγελάσει 5 πράκτορες με φέσια που ξεπερνούν τα 80.000 ευρώ.

Μετά από συνάντηση των πρακτόρων αποφασίστηκε να κινηθούν νομικά εναντίον του με μηνύσεις και αγωγές και στις Δίκες που έχουν διεξαχθή έως τώρα, έχουν δικαιωθεί, χωρίς ωστόσο να έχει εισπράξει κάποιος ούτε ένα ευρώ.

Ο Πολιτικός μηχανικός δεν έχει τίποτα στο όνομα του, αλλά εκκρεμεί εις βάρος του και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός υποστήριξε, ότι δεν ήταν αυτός που τηλεφωνούσε στους πράκτορες, αλλά κάποιος άγνωστος που χρησιμοποιούσε το όνομα του, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τους Δικαστές έως τώρα.

Σε έναν μόνο πράκτορα άφησε φέσι 30.000 εύρω και ο ίδιος τόνισε στην eviazoom:

"Την πάτησα σαν μικρό παιδί, στο πρακτορείο μου άφησε πολλά χιλιάδες ευρώ και ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα. Έπαιζε αγώνες ποδοσφαίρου και πόνταρε ανά δελτίο 500, 1000 και 1500 ευρώ. Μου είχε δέιξει μία επιταγή που ηταν να εισπράξει μετά από ένα μήνα και δέχτηκα να παίζει με ανοιχτό λογαριασμό έως τότε. Μέσα σε λίγες μέρες έφτασε το χρέος 30.000 ευρώ και από τότε εξαφανίσθηκε. Δεν σήκωνε το τηλέφωνο και κατάλαβα ότι και εγώ είχα πέσει θύμα του."

eviazoom.gr