Για την απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή, ως τρόπο πρόληψης από έναν πιθανό καρκίνο, μίλησε ο γιατρός της Dr Kristi Funk, ο οποίος έκανε την εγχείριση μετά την ανακάλυψη ενός γονιδίου που έφερε η ηθοποιός, το οποίο αύξανε δραματικά την πιθανότητα να εμφανίσει καρκίνο του στήθους.

Ο Dr Funk είπε ότι η Αντζελίνα περίμενε μέχρι να βρει το σωστό χρόνο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, αλλά κυρίως στην ψυχή της, προκειμένου να μιλήσει για την απόφασή της αυτή.

«Όταν μία γυναίκα που θεωρείται η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο αφαιρεί ένα κομμάτι από το σώμα της που είναι συμβολικό της θηλυκότητας και της σεξουαλικότητάς της, αναρωτιέσαι “γιατί να το κάνει αυτό;”», αναφέρει ο γιατρός σε συνέντευξη στο περιοδικό Los Angeles.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γνωρίζοντας την επιρροή που θα είχε αυτή η είδηση και τη δυνατότητα να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου για τα θέματα αυτά, η Τζολί δεν θα μπορούσε να κρατήσει την απόφαση για τον εαυτό της. «Ήξερε πάντα ότι με βάση τη φιλάνθρωπη υπόστασή της δεν θα μπορούσε να το κρατήσει αυτό ως μυστικό και να είναι εκείνη που είναι», ανέφερε ο Dr Funk.


newsbeast.gr