Με τον Δημήτρη Αμαραντίδη στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γρανίτης, αφού δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Τόλη Δημόπουλο.
Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας επιστρέφει φέτος στη φυσική της έδρα, που πλέον απέκτησε νέα μορφή με τον συνθετικό χλοοτάπητα, αν και για το Κύπελλο Χανίων έχει δηλωθεί ως πρώτη έδρα το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
Στους \”κιτρινόμαυρους\” επέστρεψαν ο Μιχάλης Μαραγκάκης (φωτ. αριστερά) από τον ΔΑΑΟΧ, οι Γιάννης Λυτινάκης και Διονύσης Λιονάκης από Άμιλλα, ο Νίκος Γωνιωτάκης από τις Γούβες, αλλά και ο Στράτος Τερεζάκης μετά από την παρουσία του σε Κισσαμικό και Κ20 του Πλατανιά τα τελευταία δύο χρόνια.
Πριν μία εβδομάδα ξεκίνησε η προετοιμασία, με το πρώτο τεστ να είναι επιτυχημένο απέναντι στον αρκετά ενισχυμένο για τη Β\’ ΕΠΣΧ Άρη Βουκολιών. Στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 με σκόρερ τους Βαϊγκούση (35\’) και Κυριακάκη (85\’). Για τον Άρη είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Περράκης στο 75\’. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook