Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο κουκουλοφόρος δράστης της ένοπλης ληστείας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (δείτε εδώ) .

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τις λεπτομέρειες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η ληστεία στο πρακτορείο της οδού Ακρωτηρίου στη Χαλέπα ενώ το γεγονός ότι το κατάστημα δεν διέθετε κύκλωμα ασφαλείας, δυσχεραίνει το έργο των αστυνομικών.

Ενώ βρισκόμαστε στο δεύτερο 24ωρο από την στιγμή της ληστείας, οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δεν έχουν φτάσει ακόμα στα ίχνη του δράστη ο οποίος αφού μπούκαρε με καραμπίνα στο πρακτορείο εξαφανίστηκε με τις εισπράξεις της ημέρας, προς το Μεϊντάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής εκτιμάται ότι είναι Έλληνας καθώς μιλούσε άπταιστα ελληνικά και έχει ύψος 1,85 περίπου.

Ο διάλογος την ώρα της ληστείας

Ο θρασύτατος ληστής που μπήκε στο πρακτορειο του ΟΠΑΠ στην οδό Ακρωτηρίου, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου και τη σύζυγό του, να τους δώσει ότι χρήματα υπήρχαν στο κατάστημα.

Τότε ο ιδιοκτήτης του πέταξε ένα σάκο με λεφτά όμως εκείνος, δείχνοντας ότι γνωρίζει ότι στο μαγαζί υπάρχουν και άλλα χρήματα του είπε με επιτακτικό ύφος: "Θέλω και τα υπόλοιπα".

Ο ιδιοκτήτης αντιλαμβανόμενος ότι ο δράστης δεν αστειεύεται του έδωσε και τα υπόλοιπα που φυλάσσονταν σε άλλο σημείο και έτσι ο δράστης, ψύχραιμος έφυγε με συνολική λεία που αγγίζει τα 3500 ευρώ περίπου.
.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο αμέσως ενώ ο ληστής εξαφανίστηκε προς την περιοχή του ΜεΪντάνι ενώ έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.