Τον επιθετικό του Πλατανιά, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πόποβιτς (φωτ. από το σάιτ της Super League από το Πλατανιάς-Βέροια) και τον νεαρό τερματοφύλακα του ΟΦΗ Γιώργο Γιαγκιόζη κάλεσε στην Εθνική Νέων ο Θοδωρής Παχατουρίδης.
Οι δυο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται για προπονήσεις με την Εθνική στην Αθήνα από τις 26 Αυγούστου, ενώ στις 28 θα πραγματοποιηθεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Εθνική Παίδων.
Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:
\”Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στις 26/8 (ώρα 17:30) και 27/8 (ώρες 11:00 & 19:00).

Επίσης, η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει στις 28/8 στο ίδιο γήπεδο και ώρα 09:30 την Εθνική Παίδων σε φιλικό αγώνα με χαρακτήρα προπόνησης.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Μυρθιανός Δημήτριος (Παναθηναϊκός), Θαναηλάκης Λάμπρος, Τσεβάς Βασίλης (ΑΕΚ), Σωτηράκος Γιάννης, Βλάχος Κωνσταντίνος, Πασαλίδης Χριστόφορος, Βούρος Πραξιτέλης, Βέργος Νίκος, Στρέζος Γιώργος (Ολυμπιακός), Ναυπλιώτης Ματθαίος (Αιγάλεω), Κοβάτσης Δημήτρης (Ατρόμητος Αθηνών), Μήλιος Νίκος (Παναιτωλικός), Γιαγκιόζης Γιώργος (ΟΦΗ), Πόποβιτς Δημήτρης (Πλατανιάς), Δεληγιαννίδης Παναγιώτης, Πουγγουρας Αχιλλέας (ΠΑΟΚ), Πολίμος Ηλίας (Νότιγχαμ Φόρεστ), Οικονόμου Άγγελος (Μπάγερν Μονάχου).\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook