Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Κορίνθου ο 78χρονος Ελληνοαυστραλός ο οποίος έπεσε θύμα πρωτοφανούς αγριότητας από τέσσερις ληστές την Παρασκευή.

Οι συγγενείς του θύματος που βρήκαν σε άθλια κατάσταση τον 78χρονο στο αναπηρικό του καροτσάκι, με το 90% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα β\’ βαθμού. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο ηλικιωμένος μπόρεσε να μιλήσει και άφησε εμβρόντητους τους γιατρούς δηλώνοντας ότι τέσσερις άγνωστοι που εισέβαλαν στο σπίτι του έριχναν βενζίνη στο σώμα του και του έβαζαν φωτιά την οποία έσβηναν μετά με μια κουβέρτα, προσπαθώντας να τον κάνουν να τους πει πού είχε χρήματα!

Πάντως, όπως αποκάλυψαν συγγενείς του θύματος, ο άτυχος 78χρονος είχε πέσει ξανά στο παρελθόν θύμα βασανισμού σε ληστεία τον Φεβρουάριο του 2012.

Τότε οι δράστες είχαν δέσει τον ηλικιωμένο, τον είχαν βάλει στη μπανιέρα και του έριχναν παγωμένο νερό προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρύψει το κομπόδεμα του. Οι ληστές τότε είχαν φύγει παίρνοντας 115.000.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook