Με την υποστήριξη του ΟΤΕ, το Cirque du Soleil έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, με τη συναρπαστική υπερπαραγωγή Dralion. Ο ΟΤΕ ως Μεγάλος Χορηγός του CirqueduSoleil, έχει εξασφαλίσειτο μοναδικό προνόμιο μιας αποκλειστικής παράστασης στις 31 Οκτωβρίου 2013, μεέκπτωση 30% μόνο για τους πελάτες του, σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων.

Το νέο ραντεβού του CirqueduSoleil με το ελληνικό κοινό το 2013, έχει οριστεί για την περίοδο 29 Οκτωβρίου έως και 3 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, με διοργανώτρια και φέτος την εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ.Mε την παράσταση Dralion, που φέτος κλείνει τα 14 της χρόνια, το CirqueduSoleil παρουσιάζει ακόμη ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας.Αντλώντας έμπνευση από την ανατολίτικη φιλοσοφία και τη συνεχή αναζήτησή της για ισορροπία μεταξύ Ανθρώπου και Φύσης, το Dralionαποτελεί μία φαντασμαγορική παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Στο CirqueduSoleil (Τσίρκο του Ήλιου) η μαγεία του τσίρκου συνυπάρχει με άλλες σκηνικές τέχνες, με την ποίηση του θεάτρου, τη μουσική, το χορό, την όπερα, την τέχνη των κλόουν και την ακροβασία. Εδώ και 28 χρόνια, το μοναδικό, αυτό, καλλιτεχνικό σχήμα εντυπωσιάζει το κοινό του με παραγωγές όπως το Dralion, που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 7 εκατομμύρια θεατέςσε όλο τον κόσμο.

Ο ΟΤΕ TV είναι χορηγός επικοινωνίας της νέας παράστασης Dralionτου Cirquedu Soleil. Επιπλέον, οι συνδρομητές του θα έχουν την ευκαιρία να δουν στο ΟΤΕ CINEMA την παράστασηALEGRIA, που παίχτηκε πέρυσι στην Ελλάδα, παίρνοντας έτσι μια γεύση του θεάματος που έρχεται. Προπώληση εισιτηρίων από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook