Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τη Βέροια είχε τονίσει ότι ο Πλατανιάς χρειάζεται τουλάχιστον ακόμα μία προσθήκη, μιας και φάνηκαν αρκετές αδυναμίες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αθήνα στρέφονται στη λύση δανεισμού ποδοσφαιριστή και πάλι από τον Ολυμπιακό. Μετά τον Μανώλη Σιώπη που έγινε \”Χανιώτης\” για ένα χρόνο, η ομάδα των Χανίων φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις ακόμα δύο παικτών από τους νταμπλούχους Ελλάδος. 
Με βάση λοιπόν τα δημοσιεύματα ο Πλατανιάς έχει μπει \”σφήνα\” στο δανεισμό του Μπάμπη Λυκογιάννη στον Λεβαδειακό, επιδιώκοντας να κάνει δικό του τον νεαρό ακραίο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον και πέρσι, αλλά και πριν από ένα μήνα περίπου. Ο άλλος ποδοσφαιριστής είναι και πιο ενδιαφέρουσα αλλά και πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς πρόκειται για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, που \”έβγαλε μάτια\” πέρσι με τον ΠΑΣ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ κατά την περίοδο προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Για τον Αργεντινό χαφ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει κι άλλες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η πρώην ομάδα του, ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook