Τα water parks αποτελούν μια από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές για οικογενειακές εξορμήσεις. Τα τελευταία χρόνια που το all inclusive κερδίζει διαρκώς έδαφος, πολλά ξενοδοχεία έχουν εντάξει στις παροχές τους και νεροτσουλήθρες κάνοντας τα πακέτα των διακοπών ακόμα πιο δελεαστικά, ειδικά για οικογένειες.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr επέλεξε δέκα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν πραγματικά πολύ εντυπωσιακές νεροτσουλήθρες

Η Κρήτη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα της γνωστής ιστοσελίδας trivago.gr

Hard Rock Bali, Kuta, Bali:
\"\"

Atlantis, The Palm, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:
\"\"

Orlando World Center Marriott, Florida, ΗΠΑ:
\"\"

The Reef Atlantis, Paradise Island City, Μπαχάμες:
\"\"

Fodele Beach, Κρήτη, Ελλάδα:
\"\"

Το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort βρίσκεται στην Κρήτη, στο γραφικό χωριό Φόδελε. Ιδανικό για οικογένειες που ψάχνουν all inclusive αποδράσεις περιέχει 412 δωμάτια και σουίτες, διακοσμήμενα σαφώς με χρώματα και πινελιές που θυμίζουν Ελλάδα και Μεσόγειο. Διαθέτει 3 εστιατόρια, με Ελληνική, Ιταλική και Γαλλική κουζίνα, αλλά αξίζει να κάνετε μια στάση στο ελληνικό εστιατόριο και να δοκιμάσετε τα προϊόντα που έχει να προσφέρει η Κρήτη. Το water park του ξενοδοχείου διαθέτει μια σειρά από νεροτσουλήθρες κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους και την ίδια στιγμή προσφέρει μαγευτική θέα του Κρητικού πελάγους.
Διαθέσιμο δωμάτιο από 80 ευρώ το άτομο μέσω allabouthotels.com

δείτε τις υπόλοιπες στο monopoli.gr εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook