Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε από νεαρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο την Παρασκευή (23/08).

Ο Νώντας Παντελάκης, αρχηγός της ομάδας Κ19 του Εργοτέλη πέρσι, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην προετοιμασία και στα φιλικά που χρησιμοποιήθηκε και κέρδισε με το... σπαθί του το συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων.

Ο Χανιώτης αμυντικός, που αναδείχθηκε από τον Άρη Σούδας, δήλωσε χαρούμενος για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

"Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την προώθηση του Νώντα Παντελάκη από την ομάδα Κ20 στην επαγγελματική με υπογραφή πενταετούς συμβολαίου.
Η παραγωγική διαδικασία στα τμήματα υποδομής στο Μαρτινέγκο με στόχο την προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς. Ο Εργοτέλης δείχνει με πράξεις ότι στηρίζει τους νεαρούς αθλητές και τους δίνει τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να αναπτύξουν τις δεξιότητες και να αναδείξουν το ταλέντο τους. "

Οι δηλώσεις του Παντελάκη:

«Είναι μια πολύ χαρούμενη ημέρα για εμένα σήμερα. Υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη και θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την πίστη τους στις δυνατότητες μου. Θα δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να γίνομαι όλο και καλύτερος».Λευτέρης Αντωνακάκης