Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης στο ξενοδοχείο «LATO».

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γ. Πετράκης, δήλωσε: \”Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την πρώτη αγωνιστική.

Έδειξαν ότι έχουν τις ικανότητες για να κάνουν σπουδαία πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε την επόμενη ημέρα.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν και εμείς θέλουμε κάθε φορά να γινόμαστε και καλύτεροι.

Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, ωστόσο εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας.Ο Λεβαδειακός έχει καλή ομάδα και μια διαδρομή στα τελευταία χρόνια.

Εμείς αν έχουμε στο παιχνίδι μας τα χαρακτηριστικά που θέλουμε πιστεύω ότι θα έχουμε καλή εικόνα την Δευτέρα και θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα.\”

Για τους τραυματίες και τους τιμωρημένους: \”Έχουμε δύο σίγουρες απουσίες τους τιμωρημένους Γιοβάνοβιτς και Ρομάνο.

Μέχρι αύριο θα ξέρουμε αν θα υπολογίζουμε σε αυτό το παιχνίδι και τον Καρντόσο, ο οποίος κάνει ένα ατομικό πρόγραμμα, θα δούμε την κατάσταση του και θα αποφασίσουμε σε συνεργασία με τους γιατρούς της ομάδας\”.

Για τα αποτελέσματα και τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στην πρεμιέρα:\”Όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές.

Το θέμα είναι η διαπίστωση των καταστάσεων. Πρέπει να αναπτύξεις τα καλά στοιχεία που διαθέτεις και να βελτιώσεις τα άσχημα.

Ο Ατρόμητος μας δημιούργησε πρόβλημα στην άμυνα με μακρινές μπαλιές όταν μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές. Όταν ήμασταν έντεκα με έντεκα διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι\”.

Για τον Λεβαδειακό: \”Ο Λεβαδειακός διαθέτει καλό υλικό, έχουν ποιότητα οι παίκτες του και επίσης ως ομάδα έχουν καλό πλάνο.

Σε όλα τα παιχνίδια και ιδιαίτερα τις πρώτες αγωνιστικές ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Εμείς πρώτα απ’ όλα κοιτάζουμε την ομάδα μας και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας\”.

Για τις μεταγραφές: \”Θέλουμε να πάρουμε κάποιο παίκτη στην άμυνα και άλλον ένα μπροστά στην επίθεση. Δεν θέλω να μιλάω με ονόματα όταν δεν έχει τελειώσει μια μεταγραφή.

Είναι ιδανικό για τους νεαρούς παίκτες να έχουν δίπλα τους καλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Κερδίζουνε πολλά από τις εμπειρίες που αποκομίζουν καθημερινά από την παρουσία τους\”.

Για τους φιλάθλους: \”Κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο να ευχαριστηθούν από αυτό που θα παρακολουθήσουν.

Δουλεύουμε καθημερινά και θέλουμε την στήριξη τους\”.

Για τον Πελέ και πότε θα είναι έτοιμος: \”Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλει ο Πελέ.

Είναι επαγγελματίας, πηγαίνει πολύ καλά και σύντομα θα είναι έτοιμος. Θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook