Στην καταπολέμηση του εμπορίου \”προϊόντων-μαϊμού\” με το έμβλημα της ομάδας θέλει να συμβάλλει ο Πλατανιάς, όπως ανακοίνωσε επίσημα.
Αναλυτικά η μακροσκελή ανακοίνωση της ΠΑΕ των Χανίων:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι η επωνυμία, το σήμα και τα συνοδευόμενα με αυτό λογότυπα της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία, είναι επισήμως κατοχυρωμένα, γεγονός που αυτομάτως σημαίνει ότι η μη εξουσιοδοτημένη χρήση τους θεωρείται παράνομη και επισύρει ποινικές και αστικές κυρώσεις, τόσο για τους παραχαράκτες – κατασκευαστές των προϊόντων, όσο και για τους πωλητές (καταστήματα πώλησης).

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ υπενθυμίζει, ακόμη, ότι όσα προϊόντα έχουν πλαστό ή παραποιημένο σήμα («προϊόντα – μαϊμού», όπως αποκαλούνται) είναι συνήθως ελαττωματικά και έχουν μικρή διάρκεια ζωής, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να αποδειχθούν ακόμη και επιβλαβή για τον καταναλωτή δεδομένου ότι δεν έχουν ελεγχθεί για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά ούτε, φυσικά, για τις συνθήκες κατασκευής τους.

Με βάση όλα τα παραπάνω είναι προφανές ότι η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει τα συμφέροντά της, αλλά και τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι ενδέχεται να πέσουν θύματα εξαπάτησης από επιτήδειους. Ως εκ τούτου, προτίθεται να συμβάλλει στην καταπολέμηση του εμπορίου «προϊόντων – μαϊμού», δηλαδή προϊόντων που πωλούνται με πλαστογραφημένο ή παραποιημένο το σήμα του Συλλόγου. Ήδη, μάλιστα, η Νομική Υπηρεσία της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ συνεργάζεται με τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές για το συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα.

Στην προσπάθεια αυτή ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τη στήριξη και των φίλων της ομάδας μας προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτές τις παράνομες δράσεις. Έτσι, όποιος φίλος της ομάδας επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθεια πατάξης του συγκεκριμένου παράνομου φαινομένου, μπορεί να επικοινωνήσει, με απόλυτη εμπιστευτικότητα, με το αρμόδιο Τμήμα της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, είτε αποστέλλοντας e-mail ([email protected]) είτε τηλεφωνικά (28210 60094).\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook