Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές σε χώρες των Βαλκανίων παρέας Ελλήνων μοτοσυκλετιστών από τον Βόλο, όταν λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Παρασκευής, κινούμενοι πλέον στην ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα διανύοντας το 527ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Πολυκάστρου, βρέθηκαν μπροστά σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έχοντας περάσει στο αντίθετο ρεύμα και αφού πέρασε μια ανάσα από την πρώτη μοτοσυκλέτα, συγκρούστηκε με την δεύτερη που οδηγούσε ο 33χρονος Θεόδωρος Βογιατζής.

Από την σφοδρή σύγκρουση η μοτοσυκλέτα του άτυχου νεαρού εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, για να καταλήξει αρκετά μέτρα πλαγίως της ΠΑΘΕ, με τελικό αποτέλεσμα την ανάφλεξή της και το θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Τροχαίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας, με δύο οχήματα, επιχείρησαν ώστε να σβήσουν την πυρκαγιά, η οποία εξαπλώθηκε σε έκταση δύο περίπου στρεμμάτων και να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ώστε να παραληφθούν από το ΕΚΑΒ.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργούν Αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κηδεία του 33χρονου Άκη, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, θα γίνει τη Δεύτερα.

e-volos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook