Τροφή για νέα σκληρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική δίνουν στην Αντιπολίτευση τα στοιχεία για νέα αύξηση του χρέους, στο δυσθεώρητο ύψος των 321 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

Κυβέρνηση και αναλυτές αν και τονίζουν ότι η δομή του χρέους σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχε όταν ξέσπασε η κρίση δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους και την ανησυχία τους για τη βιωσιμότητά του, δεδομένης της στάσης της Γερμανίας που απορρίπτει κατηγορηματικά -τουλάχιστον προς το παρόν- το ενδεχόμενο νέου κουρέματος.

Πυρ ομαδόν από την Αντιπολίτευση που κατηγορεί την κυβέρνηση για στρουθοκαμηλισμό, αβουλία και πλήρη υποταγή στις εντολές της τρόικας, και προειδοποιεί ότι προετοιμάζεται το έδαφος για νέα αντιλαϊκά μέτρα και νέο μνημόνιο.

Σύντομα ο κ. Σαμαράς θα είναι παρελθόν τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αγώνες για την ανατροπή με μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση από την ΕΕ καλεί το ΚΚΕ, διεκδίκηση νέας συμφωνίας με τους εταίρους ζητά η ΔΗΜΑΡ. Στις επικείμενες απολύσεις και πλειστηριασμούς εστιάζουν οι ΑΝ.ΕΛ.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook